dafdsafsadfasfasfasf
4 απαντήσεις
TSAKALI- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 328
Ημερομηνία εγγραφής : 09/02/2011
Τόπος : Giannitsa
Απ: dafdsafsadfasfasfasf
φθηνές δικαιολογίες
TSAKALI- Admin
οχι φίλε ο καφές είναι κάθε τετάρτη. Ο θανάσης και τέτοιου είδους καλλιτέχνες έρχονται μια φορά στα 5 χρόνια και άμα. Και στην τελική στηρίζεις και κάποιους ανθρώπους που ξεκίνησαν να κάνουν κάτι σε αυτήν την πόλη. Αν δεν τους στηρίξουμε εμείς που ακούμε αυτήν την μουσική μην περιμένεις να τους στηρίξει κάνεις άλλος.
TSAKALI- Admin
Στην τελική πρέπει να στηρίξουμε εμάς πρώτα για να μας στηρίξουν και οι άλλοι,να μη κάνουμε μόνο παράπονα και αυτά που κοροϊδεύουμε....όσο για αυτούς που τους κάλεσαν,καλά κάνανε αλλά με 15 ευρώ είσοδο σε μαγαζί πρέπει να έβγαλαν καλό μεροκάματο+το ότι σε υποχρεώνει να πιεις και ποτό ε?γτ δεν είσαι σε θέατρο,κάτι θα πάρεις...
Καλά για το μεροκάματο δεν σχολιάζω γιατί θα ρίξουμε το επίπεδο της κουβέντας. Πληροφοριακά ο Θανάσης μαζί με το φ.π.α. που θα πληρώσουν τα παιδιά κοστίζει στα 5.000 έτσι για την ιστορία αυτό. Χώρια ο,τι είναι σαν σύλλογος και έχει ταμείο. Όσο για τα 15 ευρώ δεν νομίζω πως είναι πολλά για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. 1 μπύρα έχει 4 ευρώ και δεν σε υποχρεώνει κανένας να πιεις. Όσο για την στήριξη σε αυτό που κάνουμε το στηρίζουμε και το υποστηρίζουμε. Δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να κάνουμε μόνο αυτό.
Απλά στην όλη ιστορία υπάρχει το θέλω και το δεν θέλω απλά
Απλά στην όλη ιστορία υπάρχει το θέλω και το δεν θέλω απλά
TSAKALI- Admin
Μάλλον πολύ με το σταυρό στο χέρι πας και πρέπει να καταλάβεις πως δεν είναι όλοι έτσι....Στο κάτω κάτω αν ήταν τόσο ακριβώς ο Θανάσης ας μη τον έφερναν.......και για την ιστορία σκέψου ότι στο ανοιχτό είχε έρθει η Γαλάνη με την Αρβανιτάκη με 20 ευρώ.....Από την άλλη σ'ότι αφορά τον μοτοκαφέ υπάρχει και το πόσο το θέλω.... δε πειράζει,εμείς οι άτεχνοι μηχανόβιοι είμασταν εκεί!!!!!!!!!και γελάσαμε και πολύ!!!!!!!!!
cbridhs έγραψε:...δε πειράζει,εμείς οι άτεχνοι μηχανόβιοι είμασταν εκεί!!!!!!!!!και γελάσαμε και πολύ!!!!!!!!!
Ας είναι καλά εκείνος ο ninja με τα earth downs... τα χτενισμένα κανταΐφια... και oi στυμμένες αντζούγιες!
Είδες τελικά ότι είναι δύσκολη η στήριξη σε κάτι. Ακριβώς το ίδιο κάνουν και με εμάς και δεν μας στηρίζουν. Κάπως έτσι ηλίθια σκέφτονται και βρίσκουν χίλιες δυο δικαιολογίες προκειμένου να μην μας στηρίξουν . Οπότε με την δική σου λογική ο,τί και να λένε οι άλλοι για εμάς έχουν δίκιο γιατί και αυτοί δεν πρέπει να πηγαίνουν με τον σταυρό στο χέρι και να λέει ο καθένας ότι μαλακία του έρθει στο κεφάλι. Ανοιχτό θέατρο και ονείρου ζεύξης δεν έχουν την ίδια χωρητικότητα, ούτε και Γαλάνη με Αρβανιτάκι έχουν την ίδια αναγνωρισιμότητα με τον θανάση .Έτσι νομίζω βασικά
TSAKALI- Admin
TSAKALI έγραψε:Είδες τελικά ότι είναι δύσκολη η στήριξη σε κάτι. Ακριβώς το ίδιο κάνουν και με εμάς και δεν μας στηρίζουν. Κάπως έτσι ηλίθια σκέφτονται και βρίσκουν χίλιες δυο δικαιολογίες προκειμένου να μην μας στηρίξουν . Οπότε με την δική σου λογική ο,τί και να λένε οι άλλοι για εμάς έχουν δίκιο γιατί και αυτοί δεν πρέπει να πηγαίνουν με τον σταυρό στο χέρι και να λέει ο καθένας ότι μαλακία του έρθει στο κεφάλι. Ανοιχτό θέατρο και ονείρου ζεύξης δεν έχουν την ίδια χωρητικότητα, ούτε και Γαλάνη με Αρβανιτάκι έχουν την ίδια αναγνωρισιμότητα με τον θανάση .Έτσι νομίζω βασικά
Ακριβώς,η Γαλάνη και η Αρβανιτάκη έχουν δικαίωμα να ζητήσουν πιο πολλά!!!!!Όσο για το αν στηρίζετε η προσπάθειά μας νομίζω πως έχεις λάθος εντύπωση γτ υπάρχουν αρκετά άτομα που μας στηρίζουν δίχως να τους ζητάμε 20 ευρώ για ένα βράδυ.Σ'ότι αφορά το ποιος σκέφτεται ηλίθια θυμίσουν πως αν πηγαίναμε με τα δικά σου δεδομένα,πολλές φορές δε θα κάμναμε μοτοκαφέ και θα είχαμε σταματήσει ήδη...και αν μιλάμε και προσωπικά,έχω στηρίξει live στη πόλη μας και εκτός που κάποιοι ούτε ήξεραν ότι έγιναν...αλλά δε νομίζω να αξίζει να συνεχίσουμε την συζήτηση γτ ο καθένας ήταν και είναι εκεί που πραγματικά θέλει!!!!!!!Τα υπόλοιπα είναι μπαρούφες....
phantom έγραψε:Billy... η ευχή σου έγινε πραγματικότητα!
Ορίστε η πρώτη σου διαμάχη...
Ναι!!
Εσύ έκανες ολόκληρη παραφιλολογία ότι βγάζουν μεροκάματο από τις εκδηλώσεις , εσύ έκανες παράπονα ότι δεν γίνετε τίποτα σε αυτήν την πόλη από μουσικής άποψης εσύ ήσουν που στην αρχή τα 15 ευρώ σου φάνηκαν καλή τιμή. Εσύ τα γυρίζεις τώρα όχι εγώ. Όσο για τους καφέδες ας μη το ανοίξουμε το θέμα.. υπάρχουν 1.000 μοτοσυκλετιστές και οι σταθεροί είμαστε 5 . Στήριξη υπάρχει από ορισμένους ανθρώπους όχι από την μεγαλύτερη βάση των μοτοσικλετιστών της πόλης.
Στο μόνο πράγμα που συμφωνούμε είναι ότι ο καθένας είναι και ήταν πραγματικά εκεί που θέλει. Σε ένα πράγμα που επαναλαμβάνεται μπορείς να είσαι και την επόμενη φορά, σε ένα πράγμα όμως που γίνετε μια φορά αν δεν είσαι εκεί, το χάνεις. Αυτό είναι το όλο θέμα
Στο μόνο πράγμα που συμφωνούμε είναι ότι ο καθένας είναι και ήταν πραγματικά εκεί που θέλει. Σε ένα πράγμα που επαναλαμβάνεται μπορείς να είσαι και την επόμενη φορά, σε ένα πράγμα όμως που γίνετε μια φορά αν δεν είσαι εκεί, το χάνεις. Αυτό είναι το όλο θέμα
TSAKALI- Admin
TSAKALI έγραψε:Εσύ έκανες ολόκληρη παραφιλολογία ότι βγάζουν μεροκάματο από τις εκδηλώσεις , εσύ έκανες παράπονα ότι δεν γίνετε τίποτα σε αυτήν την πόλη από μουσικής άποψης εσύ ήσουν που στην αρχή τα 15 ευρώ σου φάνηκαν καλή τιμή. Εσύ τα γυρίζεις τώρα όχι εγώ. Όσο για τους καφέδες ας μη το ανοίξουμε το θέμα.. υπάρχουν 1.000 μοτοσυκλετιστές και οι σταθεροί είμαστε 5 . Στήριξη υπάρχει από ορισμένους ανθρώπους όχι από την μεγαλύτερη βάση των μοτοσικλετιστών της πόλης.
αφου θες να το πάμε προσωπικά άκου:
1:είπα ότι τα 15 είναι καλή τιμή αν είχε και ποτό χωρίς ποτό είναι πάρα πολλά!!!!!
2:το ότι ένα club-σύλλογος ή οτιδήποτε άλλο φέρνει έναν καλλιτέχνη σε μαγαζί δε μου λέει τίποτα...αν το πας έτσι το Μαντάτο έχει φέρει τους πάντες...
3:Όταν λέμε να γίνει κάτι για εμάς από μουσικής άποψης εννοούμε ροκάδικο,όχι live σε μαγαζιά(εκτός αν με 5 Live τον χρόνο εσύ ικανοποιείς τις μουσικές σου ανησυχίες )
4:'Οταν προσκαλείς ένα μουσικό σχήμα,κλείνει μία στάνταρ τιμή την οποία έχει δεν έχει κόσμο το γκρουπ την παίρνει,αν βγει πλεόνασμα όμως τα λεφτά τα παίρνει ή το μαγαζί ή ο μάνατζερ(μεροκάματο που λέγαμε πιο πάνω)αν αυτό είναι παραφιλολογία μάλλον δε ξέρεις τι σημαίνει η λέξη
5:όταν ξεκίνησαν οι μοτοκαφέδες λέγαμε πως αν σε 1 χρόνο έχουμε 10 στάνταρ άτομα θα είναι επιτυχία (είμαστε στα 7 σχεδόν) αν θες οτιδήποτε άλλο σχετικό με αυτό το συζητάμε όποτε θες
6:δε το ήξερα όποτε παίζει ο ΠΑΟΚ ή έχει συναυλία ή οτιδήποτε άλλο να μη κάνουμε μοτοκαφέ
7:αν συνεχίζεις να πιστεύεις ότι τα γυρίζω τότε τι να πω.....
Δεν σου είπα όποτε παίζει ο Π.Α.Ο.Κ. η έχει συναυλία να μην γίνονται μοτοκαφέδες απλά να έχει το δικαίωμα και εσύ να απουσιάσεις, όπως κάνουν οι περισσότεροι δηλαδή κατά όπως συμφέρει τον καθένα μην θεωρείς υποχρέωση σου να είσαι εκεί πάντα γιατί και εγώ πέραν ότι το γουστάρω έτσι έπρατα αλλά αυτό που κατάλαβα είναι ότι καθένας την πάρτυ του κοίτα και όταν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν, το κάνουν. Αυτό φαίνεται βέβαια και από την προσέλευση που είχαμε στα μέσα της περιόδου και σε αυτήν που έχουμε τώρα. Επίσης φαίνεται και από το πόσο τους ενδιαφέρει ο σύλλογος μιας και είμαστε 4 άτομα γραμμένα..... Οι μοναδικοί που θα στεναχωρηθούν αν χαλάσει αυτό το πράγμα εγώ και εσύ θα είναι μην νομίζεις ότι θα αγγίξει κανέναν. Μιλάω απόλυτα το ξέρω αλλά μέχρι σήμερα αυτά έχω δει.
Και κάτι ακόμα αλλά αυτό θα σου το πω από κοντά.......
Και κάτι ακόμα αλλά αυτό θα σου το πω από κοντά.......
TSAKALI- Admin
Ήδη έχω γράψει πολλά για τα δεδομένα μου!
TSAKALI- Admin
Οι μοναδικοί που θα στεναχωρηθούν αν χαλάσει αυτό το πράγμα εγώ και εσύ θα είναι μην νομίζεις ότι θα αγγίξει κανέναν
ρε μ@λάκα είμαι και εγώ εδώ.
πφφφφ παρτάκιδες
πφφφφ παρτάκιδες
foggi- Αριθμός μηνυμάτων : 330
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2011
Τόπος : Γιαννιτσα
foggi έγραψε:Οι μοναδικοί που θα στεναχωρηθούν αν χαλάσει αυτό το πράγμα εγώ και εσύ θα είναι μην νομίζεις ότι θα αγγίξει κανέναν
πφφφφ παρτάκιδες
παράληψη μου Στέλιο συγνώμη και για εσένα το πιστεύω!!!!
TSAKALI- Admin
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης