Στροφή
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ένας πραγματικά σοβαρός λογός για απαλλαγή από τον στρατό!

3 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Ένας πραγματικά σοβαρός λογός για απαλλαγή από τον στρατό! Empty Ένας πραγματικά σοβαρός λογός για απαλλαγή από τον στρατό!

Δημοσίευση  phantom Πεμ Μάης 12, 2011 11:48 pm

Αρκετά παλιό το κείμενο (κυκλοφορούσε κάποτε ως mail) αλλά το είδα πριν λίγο και το ξαναθυμήθηκα!

Μια επιστολή που συγκλόνισε! Διαβάστε τη...

"Κύριε υπουργέ Άμυνας,

Επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το πρόβλημά μου και να σας ζητήσω να τακτοποιήσετε το θέμα μου. Περιμένω να μου “έρθει το χαρτί” για να παρουσιαστώ στο στρατό…

Είμαι 24 χρονών και έχω παντρευτεί μια χήρα 44 χρονών, η οποία έχει μια κόρη 25 χρονών, την οποία παντρεύτηκε ο πατέρας μου. Επομένως ο πατέρας μου, αφού παντρεύτηκε την κόρη μου, είναι γαμπρός μου.

Επιπλέον η κόρη μου, αφού είναι σύζυγος του πατέρα μου, έγινε και μητριά μου.

Η γυναίκα μου κι εγώ αποκτήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο ένα γιο. Κατά συνέπεια εκείνος, είναι αδερφός της συζύγου του πατέρα μου και κουνιάδος του πατέρα μου. Είναι όμως και θείος μου, αφού είναι αδερφός της μητριάς μου. Αρα ο γιος μου είναι θείος μου.

Η σύζυγος του πατέρα μου απέκτησε τα Χριστούγεννα ένα γιο, ο οποίος είναι ταυτόχρονα αδερφός μου, αφού είναι γιος του πατέρα μου, και εγγονός μου, αφού είναι γιος της κόρης της γυναίκας μου.

Τότε εγώ είμαι αδερφός του εγγονού μου και, επειδή ο σύζυγος της μητέρας κάποιου είναι πατέρας του, αυτό έχει ως αποτέλεσμα εγώ να είμαι πατέρας της κόρης της γυναίκας μου και αδερφός του γιου της. Επομένως είμαι ο παππούς μου.

Δεδομένου αυτού, σας παρακαλώ να με απαλλάξετε, αφού ο νόμος απαγορεύει πατέρας, γιος και εγγονός να υπηρετούν ταυτόχρονα στον στρατό."

phantom
phantom

Αριθμός μηνυμάτων : 344
Ημερομηνία εγγραφής : 09/02/2011
Τόπος : Giannitsa

http://phantomas.110mb.com/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ένας πραγματικά σοβαρός λογός για απαλλαγή από τον στρατό! Empty Απ: Ένας πραγματικά σοβαρός λογός για απαλλαγή από τον στρατό!

Δημοσίευση  TSAKALI Παρ Μάης 13, 2011 12:55 am

Παλιό .... αλλά πολύ καλό!!!
TSAKALI
TSAKALI
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 328

Ένας πραγματικά σοβαρός λογός για απαλλαγή από τον στρατό! Empty Απ: Ένας πραγματικά σοβαρός λογός για απαλλαγή από τον στρατό!

Δημοσίευση  cbridhs Παρ Μάης 13, 2011 7:46 am

xaxaxa το είχα ξαναδιαβάσει!!!!Ο τύπος απλά δε παίζεται!!!!!
cbridhs
cbridhs
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 786
Ημερομηνία εγγραφής : 08/02/2011
Τόπος : Γιαννιτσα

https://strofi.forumgreek.com

Δημοσίευση  TSAKALI Σαβ Μάης 14, 2011 3:01 am

ρε φίλε τι σκέφτηκε όμως το άτομο για να μην πάει στρατό.
TSAKALI
TSAKALI
Admin

Δημοσίευση  phantom Σαβ Μάης 14, 2011 11:36 am

TSAKALI έγραψε:ρε φίλε τι σκέφτηκε όμως το άτομο για να μην πάει στρατό.

Πρόκειται περι χιουμοριστικού άρθρου!
Δε νομίζω ο συγγραφέας του όντως να το χρησιμοποίησε για να μην παει στρατό!
phantom
phantom

Δημοσίευση  TSAKALI Σαβ Μάης 14, 2011 5:28 pm

κι όμως είναι πραγματικότητα... αυτό έχει γίνει στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου χιούμορ
TSAKALI
TSAKALI
Admin

Δημοσίευση  phantom Σαβ Μάης 14, 2011 8:11 pm

TSAKALI έγραψε:κι όμως είναι πραγματικότητα... αυτό έχει γίνει στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου χιούμορ

Έλα πες... πες το... εσύ το έκανες... σωστά? Twisted Evil
phantom
phantom

Δημοσίευση  TSAKALI Κυρ Μάης 15, 2011 3:08 am

χαχαχαχαχαχαχα εδώ το διαβάζω και μπερδεύομαι ρε, που να κάτσω να το σκεφτώ και να το γράψω κιόλας
TSAKALI
TSAKALI
Admin

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης