Επιτέλους βολτα
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Επιτέλους βολτα
Δύο εβδομάδες είχα να βγάλω το μωρό μου βόλτα και άρχισε να μου κρατάει μούτρα. Λίγο το ρεπό μου την Δευτέρα λίγο ο καλός καιρός, είπα να ανηφορίσω προς το Καιμακτσαλαν από Έδεσσα-κερασια. Είχα πολύ καιρό να τον περπατήσω αυτόν τον δρόμο (τελευταία φορά με το gsr 600 τρία χρόνια πρίν, εντάξει ανεβαίνω και με το αυτοκίνητο τον χειμώνα αλλά αυτό δεν μετράει γιατί είναι γεμάτος χίονι) και θυμόμουν ότι είχε καλή άσφαλτο και σφικτό στροφιλίκι με πολλά S. Το χίονι και το αλάτι όμως έχουν κάνει θαύματα εκεί επάνω και έχουν μετατρέψει την καινούργια σχετικά άσφαλτο πίστα supermoto με τρύπες, κομμάτια με χωματόδρομο μέχρι και άλματα!!!!! Τέλος πάντων με λίγο παραπάνω προσοχή ήταν απολαυστική, με ωραίες εικόνες που δίνει το βουνό.
ΥΓ καλά επάνω στο χιονοδρομικό ήταν για να φοράς μπουφάν, έκατσα 5 λεπτά με την στολή και πάγωσα. Έχει ακόμα χιόνι σε σημεία που δεν βλέπει ο ήλιος
και βίντεο λέμε
https://www.youtube.com/watch?v=w591KXONX00
ΥΓ καλά επάνω στο χιονοδρομικό ήταν για να φοράς μπουφάν, έκατσα 5 λεπτά με την στολή και πάγωσα. Έχει ακόμα χιόνι σε σημεία που δεν βλέπει ο ήλιος
και βίντεο λέμε
https://www.youtube.com/watch?v=w591KXONX00
foggi- Αριθμός μηνυμάτων : 330
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2011
Τόπος : Γιαννιτσα
Απ: Επιτέλους βολτα
Ωραίος ρε παιδί!!!!!Αν και ο δρόμος χάλια κυριολεκτικά Ελπίζω να το γούσταρες!!!!!
γιατι δεν πήγες με το Husqvarna ;
TSAKALI- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 328
Ημερομηνία εγγραφής : 09/02/2011
Τόπος : Giannitsa
Είναι χαλασμένο
σα δε ντρέπεσαι να κάνεις άσεμνες χειρονομίες στον κ.Γραμματέα μας φτού σου γάιδαρε..
TSAKALI- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 328
Ημερομηνία εγγραφής : 09/02/2011
Τόπος : Giannitsa
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης