Να και κάτι ευχάριστο......
4 απαντήσεις
Απ: Να και κάτι ευχάριστο......
Βασικά πάντα τα πλήρωνα τώρα μετά απο αυτό θα πάρουν τα @@ μου
TSAKALI- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 328
Ημερομηνία εγγραφής : 09/02/2011
Τόπος : Giannitsa
Ρε παιδία έχει χαθεί η μπάλα με τους "δεν πληρώνω". Δεν σας υποχρεώνει κανένας κύριοι να χρησημοποιήσετε την εθνική, υπάρχει και το επαρχιακό δίκτυο. Αν γουστάρεις να χρησιμοποιείς την εθνική πρέπει να το πληρώσεις. Κάποιος επένδυσε λεφτά, πολλά λεφτα, και κάπως πρέπει να τα βγάλει. Εσεις δεν απαιτήτε να πληρώνεστε όταν εργάζεστε??? Αυτά τα μυαλά είχαμε μια ζώη, αυτή είναι η παιδεία μας και αυτό το πληρώνουμε.
ΥΓ. Μήπως να κλείσουμε κανένα TD στις Σέρρεσ και να το παίξουμε και εμείς "Δεν πληρώνω"
foggi- Αριθμός μηνυμάτων : 330
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2011
Τόπος : Γιαννιτσα
foggi έγραψε:
Ρε παιδία έχει χαθεί η μπάλα με τους "δεν πληρώνω". Δεν σας υποχρεώνει κανένας κύριοι να χρησημοποιήσετε την εθνική, υπάρχει και το επαρχιακό δίκτυο. Αν γουστάρεις να χρησιμοποιείς την εθνική πρέπει να το πληρώσεις. Κάποιος επένδυσε λεφτά, πολλά λεφτα, και κάπως πρέπει να τα βγάλει. Εσεις δεν απαιτήτε να πληρώνεστε όταν εργάζεστε??? Αυτά τα μυαλά είχαμε μια ζώη, αυτή είναι η παιδεία μας και αυτό το πληρώνουμε.
ΥΓ. Μήπως να κλείσουμε κανένα TD στις Σέρρεσ και να το παίξουμε και εμείς "Δεν πληρώνω"
Σε μερικά έχεις δίκιο φίλε,σε μερικά όμως.....οχι.Κατα'ρχην ΑΠΑΡΓΟΡΕΥΕΤΑΙ βάση συντάγματος,δρόμο που τον πλήρωσε ο Ελληνικός λαός να τον εκμεταλεύεται ιδιωτική εταιρεία,2ο η εταιρεία που αναλαμβάνει να βάλει τα διόδια πρέπει πρώτα,να κατασκευάσει παράλληλο οδικό δίκιο(δεν είδα κάτι τέτοιο....) κ πολλά άλλα.....Από την άλλη όμως,πρώτη φορά βλέπω να έχει χημικές τουαλέτες η εθνική,οδική βοήθεια και προπάντων,καλή σχετικά άσφαλτο.....(ειδικά το κομμάτι Μάλγαρα Λιτόχωρο)
Είμαι απ'αυτούς που πλήρωναν διόδια και θα συνεχίσω να πληρώνω,απλά θα ήθελα να μη σταματάω κάθε 30 χλμ να τα πληρώνω όταν είναι να βγω από την εθνική......
Νομίζω πως το παρακάτω email που έστειλε "κάποιος" "κάπου" "κάποτε" εκφράσει και την δική μου άποψή περι διοδίων...
> Θέλω να ανοίξω ένα τυροπιτάδικο!!!
>
> Επειδή όμως δεν έχω λεφτά, θα ήθελα όσοι περνούν έξω από τον χώρο που
> σκοπεύω να ανοίξω το τυροπιτάδικο, να μου πληρώνουν τις τυρόπιτες που δεν
> μπορώ προς το παρόν να τους πουλήσω, έτσι ώστε σε κάποιο χρονικό διάστημα
> (π.χ. ύστερα από 2 χρόνια) να μπορώ να τους πουλώ τυρόπιτες (τις οποίες
> φυσικά και πάλι θα πληρώνουν)!!!
> Όχι δεν είμαι βλαμμένος, απλά προσπαθώ να ακολουθήσω την ίδια πετυχημένη
> πρακτική των κοινοπραξιών που έχουν αναλάβει τα έργα οδοποιίας στο εθνικό
> μας δίκτυο και εισπράττουν διόδια για έργα που δεν έχουν ακόμα κατασκευάσει.
> Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη συνδρομή σας και επιφυλάσσομαι για την
> παρασκευή πολύ νόστιμων εδεσμάτων, όταν θα είμαι βέβαια έτοιμος!!!
Μέχρι στιγμής δεν έτυχε να μην πληρώσω... αλλά όποτε είναι δυνατόν τα παρακάμπτω...
Αν όμως κλείσουν τις παρακαμπτηρίους, έτσι ώστε να μου επιβάλουν να πληρώσω τα διόδια... πινακίδα δρόμο... και γεια σας!
Αντε ψάξε με και βρες με...!
>
Μέχρι στιγμής δεν έτυχε να μην πληρώσω... αλλά όποτε είναι δυνατόν τα παρακάμπτω...
Αν όμως κλείσουν τις παρακαμπτηρίους, έτσι ώστε να μου επιβάλουν να πληρώσω τα διόδια... πινακίδα δρόμο... και γεια σας!
Σε μερικά έχεις δίκιο φίλε,σε μερικά όμως.....οχι.Κατα'ρχην ΑΠΑΡΓΟΡΕΥΕΤΑΙ βάση συντάγματος,δρόμο που τον πλήρωσε ο Ελληνικός λαός να τον εκμεταλεύεται ιδιωτική εταιρεία δηλαδή αν οι σέρρες αλλάξουν χέρια δεν θα πληρώνουμε? Με την ίδια λογική όταν ένα μαγαζί πέρνει επιδότηση από το κράτος (λεφτά δικά σου και δικά μου) θα πρέπει να είναι συνέτερος με το κράτος?
,2ο η εταιρεία που αναλαμβάνει να βάλει τα διόδια πρέπει πρώτα,να κατασκευάσει παράλληλο οδικό δίκιο(δεν είδα κάτι τέτοιο....) Παράλληλο δίκυο υπάρχει πχ μπορείς να πας κοζάνη μέσω καστανίας ή κατερίνη μέσω αιγινίου (αφού ρίξεις και μερικές γύρες) άλλα όπως είπα και πρίν όλοι γουστάρουμε καινούργιους δρόμους χώρις να πληρώνουμε... Και η πλάκα είναι ότι όταν δεν γίνονται συντηρίσεις, έργα κλαιγόμαστε για την κατάσταση των δρόμων, ο κλασικός ο μ...ας Έλληνας κ πολλά άλλα.....Από την άλλη όμως,πρώτη φορά βλέπω να έχει χημικές τουαλέτες η εθνική,οδική βοήθεια και προπάντων,καλή σχετικά άσφαλτο.....(ειδικά το κομμάτι Μάλγαρα Λιτόχωρο)
Είμαι απ'αυτούς που πλήρωναν διόδια και θα συνεχίσω να πληρώνω,απλά θα ήθελα να μη σταματάω κάθε 30 χλμ να τα πληρώνω όταν είναι να βγω από την εθνική......
phantom έγραψε:Νομίζω πως το παρακάτω email που έστειλε "κάποιος" "κάπου" "κάποτε" εκφράσει και την δική μου άποψή περι διοδίων...
>
αν το "τυροπιτάδικο" είναι ο δρόμος τότε θα πληρώνει μόνο όποιος το χρησιμοποιεί δηλαδή όποιος αγοράζει τυρόπιτες φίλε μου. Νομίζω πως ο φίλος σου μάλλον θέλει να κλέψει εντυπώσεις και όχι να εστιάσει στο πρόβλημα
Μα το θέμα είναι ότι πληρώνεις το "τυροπιτάδικο", ή τον δρόμο (πες το όπως θέλεις), ενω δεν έχει φτιαχτεί ακόμη!
Το πληρώνεις ΓΙΑ να το φτιάξουνε... και όοοοοοταν με το καλό φτιαχτεί... κατα το 2025 περίπου... ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα πληρώνεις για αυτό που τους έχεις ήδη πληρώσει 800 φορές!
Υ.Γ.
Αν ψάξεις και δεις το κόστος κατασκευής/απόσβεσης του κάθε έργου... θα εκπλαγείς...
Τα περισσότερα "έργα" (που έργα να τα κάνει ο Θεός) έχουν αποσβεσθεί εδώ και καιρό...
Παρόλα αυτά όμως... εμείς ακόμη πληρώνουμε!
Και στο κάτω κάτω... να είχαμε κανένα σωστό δρόμο? Να τα πληρώσω! Διπλά και τρίδιπλα!
Εδώ όμως δεν έχουμε ούτε καν... ίσιο δρόμο!
Και δεν αναφέρομαι στις στροφές... αλλά στα σκαμπανεβάσματα/λακκούβες/ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΜΕ ΝΕΡΑ/αυλάκια απο νταλίκες λόγο λίγης πίσσας/κτλ...
Αν κάνω λάθος... please διορθώστε με!
Το πληρώνεις ΓΙΑ να το φτιάξουνε... και όοοοοοταν με το καλό φτιαχτεί... κατα το 2025 περίπου... ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα πληρώνεις για αυτό που τους έχεις ήδη πληρώσει 800 φορές!
Υ.Γ.
Αν ψάξεις και δεις το κόστος κατασκευής/απόσβεσης του κάθε έργου... θα εκπλαγείς...
Τα περισσότερα "έργα" (που έργα να τα κάνει ο Θεός) έχουν αποσβεσθεί εδώ και καιρό...
Παρόλα αυτά όμως... εμείς ακόμη πληρώνουμε!
Και στο κάτω κάτω... να είχαμε κανένα σωστό δρόμο? Να τα πληρώσω! Διπλά και τρίδιπλα!
Εδώ όμως δεν έχουμε ούτε καν... ίσιο δρόμο!
Και δεν αναφέρομαι στις στροφές... αλλά στα σκαμπανεβάσματα/λακκούβες/ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΜΕ ΝΕΡΑ/αυλάκια απο νταλίκες λόγο λίγης πίσσας/κτλ...
Αν κάνω λάθος... please διορθώστε με!
foggi έγραψε:
Σε μερικά έχεις δίκιο φίλε,σε μερικά όμως.....οχι.Κατα'ρχην ΑΠΑΡΓΟΡΕΥΕΤΑΙ βάση συντάγματος,δρόμο που τον πλήρωσε ο Ελληνικός λαός να τον εκμεταλεύεται ιδιωτική εταιρεία δηλαδή αν οι σέρρες αλλάξουν χέρια δεν θα πληρώνουμε? Με την ίδια λογική όταν ένα μαγαζί πέρνει επιδότηση από το κράτος (λεφτά δικά σου και δικά μου) θα πρέπει να είναι συνέτερος με το κράτος?
,2ο η εταιρεία που αναλαμβάνει να βάλει τα διόδια πρέπει πρώτα,να κατασκευάσει παράλληλο οδικό δίκιο(δεν είδα κάτι τέτοιο....) Παράλληλο δίκυο υπάρχει πχ μπορείς να πας κοζάνη μέσω καστανίας ή κατερίνη μέσω αιγινίου (αφού ρίξεις και μερικές γύρες) άλλα όπως είπα και πρίν όλοι γουστάρουμε καινούργιους δρόμους χώρις να πληρώνουμε... Και η πλάκα είναι ότι όταν δεν γίνονται συντηρίσεις, έργα κλαιγόμαστε για την κατάσταση των δρόμων, ο κλασικός ο μ...ας Έλληνας κ πολλά άλλα.....Από την άλλη όμως,πρώτη φορά βλέπω να έχει χημικές τουαλέτες η εθνική,οδική βοήθεια και προπάντων,καλή σχετικά άσφαλτο.....(ειδικά το κομμάτι Μάλγαρα Λιτόχωρο)
1:μη μπερδεύεις την πίστα,με τον υποχρεωτικό αυτοκινητόδρομο που πρέπει να έχει μία χώρα,αλλά ακόμα και εκεί,δεν έχει δικαίωμα το κράτος να το δώσει σε ιδιώτη αν σε φορολογεί γι'αυτό!!!!!!!
2.δεν είπα να έχει παράλληλο οδικό δίκτυο...είπα η ίδια εταιρεία πως πρέπει να το κατασκευάσει και μάλιστα με προδιαγραφές υψηλές βάση νόμου......
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης