Παρασκευή 29 Ιουλίου τί κάνετε?????
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Παρασκευή 29 Ιουλίου τί κάνετε?????
την Παρασκευή 29 Ιουλίου ο Σάκης Σινιώρης διοργανώνει TD στην μνήμη του αδελφού του Άλκη Σινώρη που απεβίωσε 1 χρόνο πριν. Η χρήση της πίστας θα είναι Δωρεάν και θα παρέχει συμβουλές οδήγησης και αναρτήσεων ο Σάκης.
Μία καλη΄ευκαιρία για όσους δεν έχουν μπεί στο ναό (και επειδή δεν εχει μπει κανένας σας πάρτε ρεπό και τσακιστείτε), εγώ θα είμαι εκεί εκτός απροόπτου
Μία καλη΄ευκαιρία για όσους δεν έχουν μπεί στο ναό (και επειδή δεν εχει μπει κανένας σας πάρτε ρεπό και τσακιστείτε), εγώ θα είμαι εκεί εκτός απροόπτου
foggi- Αριθμός μηνυμάτων : 330
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2011
Τόπος : Γιαννιτσα
Απ: Παρασκευή 29 Ιουλίου τί κάνετε?????
foggi έγραψε:την Παρασκευή 29 Ιουλίου ο Σάκης Σινιώρης διοργανώνει TD στην μνήμη του αδελφού του Άλκη Σινώρη που απεβίωσε 1 χρόνο πριν. Η χρήση της πίστας θα είναι Δωρεάν και θα παρέχει συμβουλές οδήγησης και αναρτήσεων ο Σάκης.
φίλε δουλεύω,αλλά και να δούλευα,θα πήγαινα μόνο για καφέ.....αυτή την μέρα έπεσε ο Τόλης πέρσυ,στο ίδιο track day...καλύτερα μη μπεις,ο κάθε μαλάκας μπαίνει επειδή είναι τζάμπα...
Απ: Παρασκευή 29 Ιουλίου τί κάνετε?????
Δεν έπεσε σε αυτό το TD ρε συ σ' αυτό είχε κερδίσει την κάμερα και απ ότι θυμάμαι μου είχε πει ότι δεν είχε πολύ κόσμο άσε που είναι καθημερινή δεν νομίζω να ανέβουν αρκετοί. Όπως και να έχει δεν θα πάω να πατηθώ θέλω να δουλέψω λίγο μερικά σημεία που υστερώ, άσε που δεν μπαίνεις κάθε μέρα στην πίστα με τον Σάκη
foggi- Αριθμός μηνυμάτων : 330
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2011
Τόπος : Γιαννιτσα
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης