Στροφή
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΑΙΓΙΝΙΟ ΤΕΛΟΣ ;

+2
phantom
TSAKALI
6 απαντήσεις

Σελίδα 1 από 2 1, 2  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΑΙΓΙΝΙΟ ΤΕΛΟΣ ; Empty ΑΙΓΙΝΙΟ ΤΕΛΟΣ ;

Δημοσίευση  TSAKALI Κυρ Φεβ 13, 2011 8:47 pm

Το είδαμε και αυτό σε αυτήν την χώρα! Όχι φυσικά ότι μας έκανε και μεγάλη εντύπωση αλλά μας ήρθε κάπως ξαφνικό. Ξεκινήσαμε λοιπόν Κυριακή μεσημέρι να πάμε στην εγκαταλελειμμένη πιστά στο Αιγίνιο. Μια πίστα που είναι φτιαγμένη μέσα σε σκουπιδότοπο που μπορείς να συναντήσεις τα πάντα μπροστά σου μέχρι να φτάσεις σε αυτήν , έτσι κάτι πρόχειρο που μου ήρθε στο μυαλό και μου έκανε εντύπωση ήταν το κουφάρι ενός ψόφιου ζώου που είδα προχθές. Για να μην μακρηγορούμε λοιπόν ο σκουπιδότοπος αυτός είναι υδροβιότοπος ζουν πτηνά εκεί, η καλύτερα θα ζούσαν αν δεν υπήρχαν τα σκουπίδια γιατί λίγο δύσκολο μου φαίνατε να καταφέρουν να ζήσουν με αυτήν την κατάσταση που επικρατεί. Πηγαίνοντας λοιπόν στη πίστα και αφού κάνουμε έναν αναγνωριστικό γύρο για να δούμε σε τι κατάσταση είναι έρχεται η θηροφυλακή και μας εξηγεί με πολύ όμορφο τρόπο ότι η περιοχή είναι προστατευόμενη και ότι δεν πρέπει να ξαναπάμε, παρόλα αυτά μας έκανε την (χάρη) να μας αφήσει να κάνουμε την δουλειά μας όπως μας είπε. Κάναμε λοιπόν τις στροφές μας και αφού τελειώσαμε τον πλησίασε ο Βασίλης (CBRidis ) για να τον ρωτήσει λεπτομέρειες σχετικά με της κυρώσεις που θα έχουμε αν δεν τους υπακούσουμε , μας είπε ο άνθρωπος πως έχουν το δικαίωμα να μας γράψουν. Όταν βέβαια του είπε ο Βασίλης ότι "αν δεν υπήρχε η πίστα εγώ μπορεί να σκοτωνόμουν , εδώ μαθαίνω να οδηγάω " τότε φυσικά δεν μπορούσε να απαντήσει του κόπηκε η μιλιά . Φυσικά εγώ δεν μπήκα στην διαδικασία να μιλήσω δεν ήξερα τι έπρεπε να του πω του ανθρώπου , κοιτούσα γύρω μου τα σκουπίδια και αναρωτιόμουν αν τα έβλεπα μόνο εγώ, πράγμα που ήταν αδύνατο γιατί ο όγκος τους είναι τόσο μεγάλος που δεν περνάν απαρατήρητα και τελικά καταλήγουμε ότι το μόνο πράγμα που ενοχλεί τα πουλιά είναι οι μηχανές , γιατί αν δεν είναι έτσι θα πρέπει ο κύριος αυτός να κάθετε εκεί να γράφει κάθε επιτήδειο που πηγαίνει και πετάει τα σκουπίδια του σε ένα τέτοιο μέρος και να έρθει αντιμέτωπο με τους πραγματικούς ενόχους της κατάστασης που προφανώς είναι και συντοπίτες του. Από την στιγμή όμως που δεν το κάνει δεν μπορεί να ισχύουν 2 μέτρα και 2 σταθμά , μη περιμένει από εμένα να σεβαστώ αυτό που μου λέει γιατί πολύ απλά μέχρι σήμερα δεν έχουν κάνει τίποτα να διατηρήσουν τον χώρο στην κατάσταση που θα έπρεπε να είναι το μόνο που θέλουν είναι να διώξουν τις μηχανές .
Αφού λοιπόν δεν μας σέβεστε, θα μας φοβάστε
TSAKALI
TSAKALI
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 328
Ημερομηνία εγγραφής : 09/02/2011
Τόπος : Giannitsa

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΑΙΓΙΝΙΟ ΤΕΛΟΣ ; Empty Απ: ΑΙΓΙΝΙΟ ΤΕΛΟΣ ;

Δημοσίευση  phantom Κυρ Φεβ 13, 2011 9:51 pm

Χωρίς πινακίδες... πως θα μπορούσε να "γράψει" κάποιον?
phantom
phantom

Αριθμός μηνυμάτων : 344

http://phantomas.110mb.com/

Δημοσίευση  Menos Κυρ Φεβ 13, 2011 10:25 pm

...απο την άδεια της μηχανής παίρνει τα στοιχεία....
Menos
Menos

Αριθμός μηνυμάτων : 4
Ημερομηνία εγγραφής : 13/02/2011
Τόπος : Earth

Δημοσίευση  TSAKALI Δευ Φεβ 14, 2011 12:06 am

Δεν είναι το θέμα αν σε γράψουν οι όχι ρε παιδιά , η όλη φάση είναι οτι σου χαλάν την γεύση και κάπου είναι πολύ υποκριτικό να επικαλείσαι αυτήν την δικαιολογία και παραδίπλα να έχει τόνους σκουπιδιών. Απλά είναι το σπάσιμο που σου κάνουν. Εν το μεταξύ τα μοναδικά πουλιά που έχει εκεί είναι σπουργίτια αυτά μόνο έχω δει εκεί πέρα
TSAKALI
TSAKALI
Admin

Δημοσίευση  phantom Δευ Φεβ 14, 2011 12:56 am

TSAKALI έγραψε:...Εν το μεταξύ τα μοναδικά πουλιά που έχει εκεί είναι σπουργίτια...
Και τα σπουργίτια ακόμη... δεν ζούν στην περιοχή... αλλά πηγαίνουν για να φάνε κουνούπια, τα οποία είναι η μόνη ζωή που αντέχει σε εκείνη τη σαπίλα...
phantom
phantom

Δημοσίευση  TSAKALI Δευ Φεβ 14, 2011 1:04 am

πέστο ψέματα. Καλά εντάξει δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την κατάσταση που υπάρχει εκεί πέρα. Βασικά το μοναδικό πράγμα που θα μπορούσε να διατηρήσει τον χώρο καθαρό και γενικά την περιοχή ήταν η πίστα αν και εφόσον λειτουργούσε.
TSAKALI
TSAKALI
Admin

Δημοσίευση  foggi Δευ Φεβ 14, 2011 11:15 am

spam on για πες λεπτομέριες, πόσοι ήσασταν?, έξυσες?, φώτο?, σε τι καάσταση είναι η πίστα?? spam off

κάθε χρόνο τα ίδια πέρσυ είπε ο δήμαρχος ότι θα ρίχνανε χώμα μέσα στην πίστα για να μας αποτρέψουν, φέτος θα μας γράφει η Θυροφυλακή του χρόνου μπορεί να βάλουν ελεύθερους σκοπευτές. Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή θα την κλείσουν, αφού δεν βλέπω κάποια λύση στον ορίζοντα. Εδώ που τα λέμε ούτε και εμείς που την χρησιμοποιούμε δεν κάνουμε κάτι (τα σκουπίδια στο κτήριο που καθόμαστε πολλαπλασιάζονται κάθε κυριακή). ίσως θα μπορούσαμε κάποια στιγμή να κάνουμε κάτι για να δείξουμε πόσο σημασία έχει για εμας αυτός ο χώρος πχ δενροφύτευση στον χώρο της πίστας, να πληρώσουμε κάποιον με χωματουργικά να καθαρίσει την είσοδο της πίστας από τα σκουπίδια, ίσως τότε κάποιος μας πάρει στα σοβαρα (οι οικολόγοι φωνάζουνε αλλά δεν έχουν κάνει τίποτα όλα αυτά τα χρόνια φτάνοντας τον χώρο στην κατάσταση που σήμερα βρίσκεται). Αλλα όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα όλοι κάνουν τουμπεκί, μας αρέσει να χρησιμοποιούμε την πίστα τζάμπα, να πετάμε το καφεδάκι μας και το μπουκαλάκι νερό όπου βρούμε, να προκαλούμε με την συμπεριφορά μας όταν περνάμε μέσα απο το χωριό........
foggi
foggi

Αριθμός μηνυμάτων : 330
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2011
Τόπος : Γιαννιτσα

Δημοσίευση  cbridhs Δευ Φεβ 14, 2011 12:20 pm

Είπα εγώ να μαζευτούμε όσα άτομα μπορούμε για να ρίξουμε χαλίκι στην είσοδο,αλλά εγώ το είπα,εγώ το άκουσα.....από κει κ πέρα,να δω αν θα κλείσει τι θα κάνουμε...μέχρι τότε όμως,καλύτερα παράνομος παρά νεκρός....

υγ: η πίστα είναι σε τέλεια κατάσταση Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
cbridhs
cbridhs
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 786
Ημερομηνία εγγραφής : 08/02/2011

https://strofi.forumgreek.com

Δημοσίευση  foggi Δευ Φεβ 14, 2011 12:32 pm

Πρέπει να οργανώσουμε κάτι φέτος, θα τα πούμε από κοντά την τετάρτη

ΥΓ θέλω ΄φωτο.......
foggi
foggi

Δημοσίευση  cbridhs Δευ Φεβ 14, 2011 12:59 pm

ΑΙΓΙΝΙΟ ΤΕΛΟΣ ; 13022010

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
cbridhs
cbridhs
Admin

Δημοσίευση  cbridhs Δευ Φεβ 14, 2011 1:01 pm

Έχω και 22 λεπτά βίντεο γμ την γκαντεμιά μου.........αλλά θα το ποστάρω άλλη στιγμή....και το άτιμο κόβεται πάνω που πήγα να κάνω γρήγορο γύρο..σταματάει στην 90μοιρών λόγο γεμίσματος της μνήμης......
cbridhs
cbridhs
Admin

Δημοσίευση  foggi Δευ Φεβ 14, 2011 1:14 pm

Shocked Έχεις γίνει αγνώριστος, βελτιώθηκες πολύ μπράβο ρε παιδί
foggi
foggi

Δημοσίευση  cbridhs Δευ Φεβ 14, 2011 1:25 pm

foggi έγραψε:

Shocked Έχεις γίνει αγνώριστος, βελτιώθηκες πολύ μπράβο ρε παιδί

ευχαριστώ φίλε!!!!!!!!Η γνώμη σου μετράει πολύ για μένα!!!!!Θέλω δουλειά ακόμα......αλλά κάθε φορά προσπαθώ να διορθώσω κ κάτι,το κακό με την συγκεκριμένη φώτο έιναι πως ΑΙΓΙΝΙΟ ΤΕΛΟΣ ; 266907 πάνω μου αφού μπήκα στην παρατεταμένη και είδα έναν ξανθό ξάπλα..... ΑΙΓΙΝΙΟ ΤΕΛΟΣ ; 373629 ΑΙΓΙΝΙΟ ΤΕΛΟΣ ; 373629 δεν κατάλαβα τι έγινε αλλά ευτηχώς που δεν τρόμαξα να κόψω το γκάζι.....ο χαμένος ξάπλωσε για να βγάλει φώτο ΑΙΓΙΝΙΟ ΤΕΛΟΣ ; 373629 ΑΙΓΙΝΙΟ ΤΕΛΟΣ ; 369199
cbridhs
cbridhs
Admin

Δημοσίευση  phantom Δευ Φεβ 14, 2011 1:44 pm

Μη σκας Billy... Θα ρθω να σου δείξω εγώ...

Υ.Γ.
Έχω βελτιωθεί ΠΟΛΥ στο πλάγιασμα...
Ίσως... και πάνω απο το κανονικό θα λεγα!
ΑΙΓΙΝΙΟ ΤΕΛΟΣ ; 759780
Σπόιλερ:
phantom
phantom

Δημοσίευση  TSAKALI Δευ Φεβ 14, 2011 1:59 pm

Παίδες ότι θέλετε για την πίστα εγώ είμαι μέσα . Το θέμα είναι να μην είμαστε 3 άτομα, ας μαζευτούμε όσοι πηγαίνουμε εκεί και ας κάνουμε διάφορα. Ας ξεκινήσουμε από το καθάρισμα μια και βλέπουμε για δέντρα. Βασικά πρέπει να βάλουμε και κάπου μια πλαστικοποιημένη ταμπελίτσα για να μην αφήνουν τα σκουπίδια όπου να ναι.
TSAKALI
TSAKALI
Admin

Δημοσίευση  TSAKALI Δευ Φεβ 14, 2011 2:00 pm

phantom έγραψε:Μη σκας Billy... Θα ρθω να σου δείξω εγώ...

Υ.Γ.
Έχω βελτιωθεί ΠΟΛΥ στο πλάγιασμα...
Ίσως... και πάνω απο το κανονικό θα λεγα!
ΑΙΓΙΝΙΟ ΤΕΛΟΣ ; 759780
Σπόιλερ:

χεχεχεχεχεχε
TSAKALI
TSAKALI
Admin

Δημοσίευση  phantom Δευ Φεβ 14, 2011 2:51 pm

Καταρχήν... βάση νόμου... είμαστε παράνομοι...
Καλώς ή κακώς, σωστά ή λάθος, τον χώρο τον έχουν χαρακτηρίσει ως υδροβιοσκουπιδότοπο!

Οπότε πριν να αρχίσουμε τα καθαρίσματα και τα διάφορα... δεν θα ήταν πιο σωστό να κάναμε κάτι (οτι και αν είναι αυτό) με τον Δήμο?
Και αν έχουμε το ΟΚ απο τον Δήμο, να κάνουμε ότι είναι να κάνουμε και στην πίστα...!

Γιατί το λεω αυτό?
Γιατί πες πως καθαρίζουμε... στρώνουμε χαλίκι στην είσοδο... κτλ...
Ποιός μας λέει πως την άλλη μέρα δεν θα έρθει ο Χ, Ψ, κυρ.Μπάτσος να μας διώξει απο κει?!
Έτσι απλά...! Τζάμπα και ο κόπος μου θα κάνουμε!
phantom
phantom

Δημοσίευση  TSAKALI Δευ Φεβ 14, 2011 3:26 pm

απλά ελπίζουμε να τους πιάσουμε στο φιλότιμο ρε θόδωρα. Βασικά το ξέρουμε καλά πως δεν ενοχλούμε κανέναν και δεν νομίζω να πολυνοιάζονται αν κρίνω απο τα σκουπίδια. Απλά τους αρέσει να μας την σπάνε
TSAKALI
TSAKALI
Admin

Δημοσίευση  phantom Δευ Φεβ 14, 2011 4:42 pm

Καταλαβαίνω τι προσπαθούμε να κάνουμε... αλλά το να πιάσουμε στο φιλότιμο τον άνθρωπο που θα έρθει να μας γράψει/διώξει, δεν νομίζω πως έχει νόημα!
Πες πως αυτός μπορεί να μας καταλάβει, να δει τι προσπαθούμε να κάνουμε εκεί... αλλά έχει και αυτός τις δικές του εντολές!

Η άποψη η δική μου είναι να προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε κάποιον αρμόδιο και όχι κάποιο όργανο...
Το "πως"... είναι άλλο θέμα...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την phantom στις Δευ Φεβ 14, 2011 9:17 pm, 1 φορά
phantom
phantom

Δημοσίευση  cbridhs Δευ Φεβ 14, 2011 5:14 pm

phantom έγραψε:Καταλαβαίνω τι προσπαθούμε να κάνουμε... αλλά το να πιάσουμε στο φιλότιμο τον άνθρωπο που θα έρθει να μας γράψει/διώξει, δεν νομίζω πως έχει νόημα!
Πες πως αυτός μπορεί να μας καταλάβει, να δει τι προσπαθούμε να κάνουμε εκεί... αλλά έχει και αυτός τις δικές του εντολές!

Η άποψη η δική μου είναι να προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε κάποιον αρμόδιο και όχι κάποιο όργανο...
Το πως και το γιατί... είναι άλλο θέμα...

+600,θέλουμε κάποιον που να έχει γνωστή στην Δημοτική αρχή.... Rolling Eyes
cbridhs
cbridhs
Admin

Δημοσίευση  TSAKALI Δευ Φεβ 14, 2011 10:04 pm

Να το κάνουμε ρε παιδιά. Αν νομίζετε ότι θα έχει αποτέλεσμα ας μαζευτούμε και ας πάμε
TSAKALI
TSAKALI
Admin

Δημοσίευση  phantom Τρι Φεβ 15, 2011 12:54 am

Καλό θα ήταν να προηγηθεί μια συζήτηση με κάποιον φυσιολατρικό όμιλο, για να ενημερωθούμε για 5 πράγματα...
Που μπορούμε να βοηθήσουμε τον υδροβιότοπο, δενδροφύτευση, κτλ...
Μην πάμε με "άδεια χέρια" και χωρίς ιδέες, στον Χ, Ψ, υπεύθυνο...

Και θα ήταν ακόμη καλύτερα... αν ερχόταν στην επίμαχη συνάντηση και κάποιο/α μέλος/μέλη του ίδιου του φυσιολατρικού ομίλου...!
Καλώς ή κακώς, στο Ελλαδιστάν, είναι όλα θέμα "εντυπώσεων"...

Άλλο να πας στον "αρμόδιο" και να του πεις, γεια! ήρθα! μη κλείσεις την πίστα! και άλλο να πας με σωστά και βάσιμα επιχειρήματα και μάλιστα με την υποστήριξη κάποιου φυσιολατρικού ομίλου...

Υ.Γ.
Βασικά υπάρχει και μια ακόμη ιδέα... αλλά είναι λίγο τραβηγμένη...

... απ τα μαλλιά!
phantom
phantom

Δημοσίευση  TSAKALI Τρι Φεβ 15, 2011 12:56 am

Για ρίχτην
TSAKALI
TSAKALI
Admin

Δημοσίευση  phantom Τρι Φεβ 15, 2011 1:09 am

Ως γνωστόν το SKAI κάνει δενδροφυτεύσεις δεξιά και αριστερά (με σκοπό πάντα την προβολή του καναλιού)...
Στις δενδροφυτεύσεις που κάνει, τρέχουν πανικόβλητες και άλλες εταιρίες, με σκοπό και την δική τους διαφήμιση...

π.χ. Στο παρελθόν η Green Belt (μη κυβερνητική οργάνωση) έχει δώσει 3,000-4,000 δενδρύλλια, η Cosmote έχει αναλάβει συντήρηση/πότισμα των δέντρων, κτλ...

Μιλάμε για έναν χώρο που χαρακτηρίζετε από τον δήμο, ως υδροβιότοπος, αλλά μόνο αυτό δεν είναι!
Ίσως να ήταν κάποτε... αλλά πλέον έχει καταντήσει μια "χωματερή", μια "εστία μόλυνσης", στην ουσία ένας κατεστραμμένος υδροβιότοπος!

Τι μας εμποδίζει να έρθουμε σε επαφή με κάποιον φυσιολατρικό όμιλο, με κάποια σχολεία (για βοήθεια απο καθηγητές/μαθητές), κτλ κτλ, και στο τέλος, αφού αποκτήσουμε και ένα Α κύρος, όλοι μαζί να απευθυνθούμε στο ΣΚΑΙ, το οποίο με την σειρά του έχει την δυνατότητα και τις άκρες να φωνάξει την Green Belt, την Cosmote, και την κάθε μια εταιρία που θέλει να "διαφημιστεί"?

Εμείς στην ουσία θα προσπαθούμε να "αναβιώσουμε" τον υδροβιότοπο, οι εταιρίες θα κάνουν την διαφήμιση τους και ο δήμος/δήμαρχος... θα έχει να δείξει ότι έκανε κάτι σημαντικό στην θητεία του!
Όλοι κερδισμένοι!

Τραβηγμένο... αλλά αν τα βάλεις σε μια σειρά... δένουν... και μάλιστα αρκετά καλά!
phantom
phantom

Δημοσίευση  TSAKALI Τρι Φεβ 15, 2011 1:15 am

Το θέμα μας δεν είναι να φτιάξουμε τον υδροβιότοπο αλλα να μπορούμε να μπαίνουμε στην πίστα. Για τον υδροβιότοπο είναι δουλειές άλλων
TSAKALI
TSAKALI
Admin

Σελίδα 1 από 2 1, 2  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης