Στροφή
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Honda vs Ducati

3 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Honda vs Ducati Empty Honda vs Ducati

Δημοσίευση  cbridhs Τετ Αυγ 24, 2011 3:19 pm

έτσι είναι,άμα έχεις άχρηστο μηχανάκι πέφτεις.....οι ΙΑΠΩΝΕΣ περνάνε!!!!!

https://www.youtube.com/user/rnickeymouse#p/u/1/3zxSDZykjmI
cbridhs
cbridhs
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 786
Ημερομηνία εγγραφής : 08/02/2011
Τόπος : Γιαννιτσα

https://strofi.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Honda vs Ducati Empty Απ: Honda vs Ducati

Δημοσίευση  foggi Τετ Αυγ 24, 2011 4:32 pm

Κατευθείαν στις διαμάχες το βίντεο, πάλι με τσιγκλάς ρε καριόλη.....
αυτή η στροφή έχει ξετινάξει πολλές τσέπες ρε φίλε

παρατήρηση 1: Δες την κλίση που έχει πάρει το ντουκάτι είναι 15 μοίρες περισσότερο απο το χόνδα
παρατήρηση 2: Αν είσαι κουλός πέφτεις και με αυτοκίνητο...... τελείως λάθος η θέση του σώματος ( το σώμα το έχει πολύ ψηλά και στην εξωτερική της στροφής) με αποτέλεσμα μεγαλύτερη κλίση και πτώση βεβαίως βεβαίως

στο θέμα μας τώρα μόνο ένα θα πω: τα περιφεριακά της ντουντούκας τα βάζεις στα χονδα και λές ότι το βελτίωσες...... Honda vs Ducati 1103150490

καλά άντε θα πω ακόμη ένα:
οι μεγαλύτεροι πέφτουλες στην ιστορία οδηγούν χονδα de puniet, stoner(όταν πρωτοήρθε στα gp), simonselli, de angellis............... εμοτικον που κατουράει σε ένα cbr1oooRR
foggi
foggi

Αριθμός μηνυμάτων : 330
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2011

Δημοσίευση  lari Τετ Αυγ 24, 2011 11:16 pm

Αμα τα βαλεις ομως, και το βελτιωσεις τι γινεται? Basketball
lari
lari

Αριθμός μηνυμάτων : 12
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2011

Δημοσίευση  foggi Πεμ Αυγ 25, 2011 7:08 am

ΟΧΙ ΡΠΜ ΚΑΙ ΕΣΥ Μ ΑΥΤΟΝ ΕΙΣΑΙ Honda vs Ducati 441372880

Λοιπόν για να δούμε τι γίνεται ......16 νίκες κατασκευαστων απο το 1988 μέχρι σήμερα στο WSBK δεν το λες και άσχημα ε???
γενικά είναι θέμα νοοτροπίας ρε αδερφέ... δεν μπορέι να πουλάς μία μοτοσυκλέτα 190 ιππων και να μου βάζεις αμορτισέρ που βγαίνουν off αν γυρνάς κάτω απο 1:28 στις Σέρρες, ουτε σωληνάκια φρένων της πλάκας (ότι σου περίσεψε απο τα varadero).

με συγχύσατε πρωί πρωί πάω να πω καμία καλημέρα να ξεχαστώ
foggi
foggi

Δημοσίευση  cbridhs Πεμ Αυγ 25, 2011 7:40 am

foggi έγραψε:ΟΧΙ ΡΠΜ ΚΑΙ ΕΣΥ Μ ΑΥΤΟΝ ΕΙΣΑΙ Honda vs Ducati 441372880

Λοιπόν για να δούμε τι γίνεται ......16 νίκες κατασκευαστων απο το 1988 μέχρι σήμερα στο WSBK δεν το λες και άσχημα ε???
γενικά είναι θέμα νοοτροπίας ρε αδερφέ... δεν μπορέι να πουλάς μία μοτοσυκλέτα 190 ιππων και να μου βάζεις αμορτισέρ που βγαίνουν off αν γυρνάς κάτω απο 1:28 στις Σέρρες, ουτε σωληνάκια φρένων της πλάκας (ότι σου περίσεψε απο τα varadero).

με συγχύσατε πρωί πρωί πάω να πω καμία καλημέρα να ξεχαστώ

μη ξεχνάς πως όταν μία μηχανή βγαίνει στη παραγωγή προορίζεται για τον δρόμο ε,όχι για αγωνιστική χρήση,αν θες κάτι τέτοιο υπάρχουν τα after market!!!!

υγ:γαμήθηκα στο γέλιο λέμε!!!!!! Honda vs Ducati 5938 Honda vs Ducati 5938 Honda vs Ducati 5938 Honda vs Ducati 5938 Honda vs Ducati 5938 Honda vs Ducati 5938 Honda vs Ducati 5938
cbridhs
cbridhs
Admin

Δημοσίευση  foggi Πεμ Αυγ 25, 2011 8:08 am

ναι για τον δρόμο ξεχάστικα..... 190 άλογα affraid για τον δρόμο

ναι........
και 300 με την πέμπτη για τον δρόμο

ναι.......

και λάστιχα με σουπερ τριγωνικές γόμες για 50 μοιρες κλίση για τον δρόμο

ναι....

ρε σεις μπας και πίνετε γιαπωνέζικο καφέ πρωί πρωί το φελέκι μου μέσα
foggi
foggi

Δημοσίευση  cbridhs Πεμ Αυγ 25, 2011 9:20 am

foggi έγραψε:ναι για τον δρόμο ξεχάστικα..... 190 άλογα affraid για τον δρόμο

ναι........
και 300 με την πέμπτη για τον δρόμο

ναι.......

και λάστιχα με σουπερ τριγωνικές γόμες για 50 μοιρες κλίση για τον δρόμο

ναι....

ρε σεις μπας και πίνετε γιαπωνέζικο καφέ πρωί πρωί το φελέκι μου μέσα

Ιαπωνικό τσάϊ στους 68 βαθμούς!!!!! lol! ναι ρε παιδί,όλα αυτά για τον δρόμο,δλδ τα FERRARI για τον δρόμο δε βγαίνουν???Και αν είσαι σε μία χώρα που δεν έχει πίστες δε μπορείς να πάρεις τέτοιο μηχανάκι???
cbridhs
cbridhs
Admin

Δημοσίευση  lari Πεμ Αυγ 25, 2011 10:49 am

Ειμαι λατρης μεγαλος των ducati. Ειμαι αλλωστε και γραμμενος στο ducati club βορειου ελλαδος εδω και αρκετο καιρο. Εχω ερωτα με τη συγκεκριμενη εταιρεια, αλλα!
Μη λαμβανοντας υπ οψιν την αγωνιστικη της ιστορια, αλλωστε για αλλο θεμα μιλαμε, τα κορυφαια περιφερειακα που φορανε πολλα απο τα μοντελα της δεν εχουν τη λειτουργικοτητα που θα περιμενε κανεις. Ναι! ειναι τα κορυφαια! αλλα δε κανουν ρε γαμωτο τα brembo για τη βασ.ολγας! πως να το κανουμε?
Ας παμε στην πιστα τωρα. Ναι τα φρενα των γιαπονεζικων κουραζονται, τα αμορτισερ τα μετα απο καποια φαση κοπανανε αλλα να σε πω και κατι?
Ξερεις πολλους που μπορουν να φτασουν στα ορια τους αυτα τα μηχανακια? και εκτος αυτου, βαζωντας τα εξωτικα περιφερειακα της ducati σ ενα CBR π.χ. ξερεις τι γινεται μεσα στις σερρες ας πουμε ε??

lari
lari

Δημοσίευση  cbridhs Πεμ Αυγ 25, 2011 12:03 pm

lari έγραψε:Ειμαι λατρης μεγαλος των ducati. Ειμαι αλλωστε και γραμμενος στο ducati club βορειου ελλαδος εδω και αρκετο καιρο. Εχω ερωτα με τη συγκεκριμενη εταιρεια, αλλα!
Μη λαμβανοντας υπ οψιν την αγωνιστικη της ιστορια, αλλωστε για αλλο θεμα μιλαμε, τα κορυφαια περιφερειακα που φορανε πολλα απο τα μοντελα της δεν εχουν τη λειτουργικοτητα που θα περιμενε κανεις. Ναι! ειναι τα κορυφαια! αλλα δε κανουν ρε γαμωτο τα brembo για τη βασ.ολγας! πως να το κανουμε?
Ας παμε στην πιστα τωρα. Ναι τα φρενα των γιαπονεζικων κουραζονται, τα αμορτισερ τα μετα απο καποια φαση κοπανανε αλλα να σε πω και κατι?
Ξερεις πολλους που μπορουν να φτασουν στα ορια τους αυτα τα μηχανακια? και εκτος αυτου, βαζωντας τα εξωτικα περιφερειακα της ducati σ ενα CBR π.χ. ξερεις τι γινεται μεσα στις σερρες ας πουμε ε??

τέτοια συμπάθεια σε άτομο που δε το ξέρω,πρώτη φορά μου βγαίνει!!!!! flower flower flower flower
cbridhs
cbridhs
Admin

Δημοσίευση  foggi Πεμ Αυγ 25, 2011 12:14 pm

Υπάρχει και ένα θέμα για την εικόνα του κάθε κατασκευαστη, φαντάσου να σε πουλούσα βίλλα στην εκάλη των 500.000 ευρώ και να σου έβαζα ξυλόσομπα(εκείνες τις παλίες με το μπουρί μέσα στο σπίτι) για θέρμανση...... κάτι τέτοιο κάνουν τα τζαπάνια σου πουλάνε ένα μοτέρ ξυράφι, ένα απίστετο πλαίσιο με περιφεριακά του κόλου (αν και τα τελευταία χρόνια έχει αναβαθμιστεί κατακόρυφα η ποιότητα τους)

ντουκάτι ss στην βασ. όλγας ---- ferrari enzo σε χωματόδρομο στο βουνό

τώρα σε ότι αφορά οι ντουντούκες τα τελευταία χρόνια έχουν πλησιάσει τους ιάπωνες απο άποψη ισχύος, άρα δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην πίστα, παράδειγμα ο μπούστας με 1098s γυτισε στις σέρρες στο 1:19, πέρσι με χόνδα cbr1000rrrrrr τούμπανο με ανάρτηση και φρένα σίγουρα καλύτερα απο το ντουκάτι + πολύ καλύτερα λάστιχα (αυτή είναι η γνώμη του ίδιου όχι η δικία μου) περίπου 0,5 δεύτερο κάτω. όπως καταλαβαίνεις οι διαφορές είναι απίστευτα μικρές

foggi
foggi

Δημοσίευση  foggi Πεμ Αυγ 25, 2011 12:15 pm

εσυ μην χάσεις......
foggi
foggi

Δημοσίευση  foggi Πεμ Αυγ 25, 2011 12:17 pm

ααααα τώρα που το παρατήρησα και οι δύο γουστάρουμε ducati και οδηγάμε yamaha

τυχαίο....................
foggi
foggi

Δημοσίευση  cbridhs Πεμ Αυγ 25, 2011 12:21 pm

foggi έγραψε:εσυ μην χάσεις......

γι'αυτό το έβαλα κατευθείαν εδώ....αφού μόλις το είδα,έσκασα στα γέλια σκεπτόμενος εσένα....

Honda vs Ducati 5938 Honda vs Ducati 5938 Honda vs Ducati 5938 Honda vs Ducati 5938 Honda vs Ducati 5938 Honda vs Ducati 759780 Honda vs Ducati 759780 Honda vs Ducati 759780 Honda vs Ducati 759780 Honda vs Ducati 759780 Honda vs Ducati 759780
cbridhs
cbridhs
Admin

Δημοσίευση  lari Πεμ Αυγ 25, 2011 9:39 pm

Διαφωνια ουσιαστικη δεν υπαρχει απ οτι βλεπω. Η κεντρικη ιδεα ειναι οτι ολα ειναι καλα, απλα αυτο που παιρνεις να ξερεις γιατι το παιρνεις.

υγ.1 Η ντουκατι σε καποιες μοτοσυκλετες εχει κανει καποιες υπερβολες που κατα τη γνωμη μου δε χρειαζονται σε περιφερειακα. Γιατι ρε ducati με βαζεις ohlins κουτσουρο σε ενα streetfighter? ποια η ουσια μεσα στην πολη, που για εκει ειναι φτιαγμενο το μηχανακι, να εχω φρενα με τοσο ακαριαιο δαγκωμα και τοσο τεραστια δυναμη? Ποια η ουσια να καταπονω τους σπονδυλους μου μ αυτες τις αναρτησεις? Μηπως ρε ducati το φτιαξες για την Ιταλια? αν ναι τοτε κακως το αγουραζουνε στην Ελλαδα. Προσωπικη αποψη παντα ε?(δε λεω κι εγω θα τ αγοραζα. ετσι ειναι ο ερωτας, τυφλος!)

υγ.2 Τον μεγαλυτερο ρολο παιζει ο οδηγος!!!! Επειδη σε βλεπω ενημερομενο για τον Μπουστα, Σερρες κλπ ψαξε λιγο ποσο γυρνουσε ο kevin schwantz στις Σερρες επειδη δε θυμαμαι καλα με ενα νορμαλ gsxr 1000.

υγ.3 Η γνωμη μου ειναι οτι βελτιωνοντας ενα γιαπωνεζικο ss (βαζοντας καποια απο τα πραματα που εχουν τα νορμαλ ducati οπως ειπες) σου βγαινει πιο φθηνο και μπορεις να γραψεις καλυτερο χρονο.(οχι οτι θα το κανα, ειπα οτι ειμαι ερωτευμενος με τα δικυλινδρα μωρα αλλα λεεεεεεεμε τωρα..)
lari
lari

Δημοσίευση  foggi Παρ Αυγ 26, 2011 9:53 am

1) λαρι υπάρχει ένας μύθος (όχι η μπύρα) γύρο απο τα αμορτισέρ ότι ένα WP ή ένα ohlins είναι κούτσουρα, δεν κάνουν για τον δρόμο κτλ, σ' αυτό βέβαια βοηθάνε και οι εταιρίες αφου η στάνταρ ρίθμηση είναι συνήθως λίγο σκληρότερη απο όσο θα έπρεπε για χρήση πόλης. στην πραγματικότητα μια καλή ανάρτηση είναι καλύτερη για όλες της συνθήκες (γίνεται πολύ πιο μαλακό ή σκληρό απο το μανίσιο). άρα με ένα καλό αμορτισέρ δεν θα καταπονίσε αρκεί βέβαια να το φέρεις στα μέτρα σου.

2) ο κεβιν γύρισε στο 23 αν θυμάμαι καλά. ένας χρόνος δεν λέει τίποτα και ο μπούστα γυρνάει στο 22 μέ όλα τα 1000 της αγοράς (δες ebike) το θέμα είναι για πόσες γύρες θα μπορεί να γυρνάει εκέι. Μην ξεχνάς βέβαια ότι εγώ καταπονώ την ανάρτηση πολύ περισσότερο απο αυτούς (οχι γιατί είμαι πιο γρήγορος αλλά γιατί δεν οδηγάω τόσο στρωτά) οπότε θα την βγάλω πιο γρήγορα εκτός.

3) αν βελτιώσεις έναν ιάπωνα θα ξεπεράσεις την τιμή του ιταλού πχ πιρούνια 3000ε, πισω αμορτισερ 1500 ζαντες 1500, σωληνακια υψηλης 120 σύνολο 6120 αν προσθέσεις και 17000 που ζητάει πχ η χονδα τότε 23120 ευρά. απο την άλλη το απριλια rsv4 19800 με όλα τα παραπάνω Wink
foggi
foggi

Δημοσίευση  cbridhs Παρ Αυγ 26, 2011 10:51 am

ναι αλλά το aprilia θα φρακάρει...... flower flower flower
cbridhs
cbridhs
Admin

Δημοσίευση  foggi Παρ Αυγ 26, 2011 11:20 am

κάνε μια αναζήτηση στο car και δες πόσα cbr1000rr έχει με μπιέλα. οι Ιάπωνες αρχισαν να αντιγράφουν τους ιταλούς φίλε και στην αξιοπιστία
foggi
foggi

Δημοσίευση  cbridhs Παρ Αυγ 26, 2011 12:04 pm

foggi έγραψε:κάνε μια αναζήτηση στο car και δες πόσα cbr1000rr έχει με μπιέλα. οι Ιάπωνες αρχισαν να αντιγράφουν τους ιταλούς φίλε και στην αξιοπιστία

είναι άλλο στα 5000 κομμάτια να φρακάρουν τα 10 και άλλο στα 200 τα 10!!!!
cbridhs
cbridhs
Admin

Δημοσίευση  foggi Παρ Αυγ 26, 2011 12:13 pm

Το 954 πούλησε το ίδιο αν όχι περισσότερο απο το Ρ1. που πήγαν όλα αυτά τα μηχανάκια δεν κυκλοφορούν δεν πωλούνται.
σαπίζουν σε κάποιες μάντρες επειδή οι ζημίες στο μοτέρ τους είναι μεγαλύτερες απο την αξία τους. όλα σπάνε μπιλ
foggi
foggi

Δημοσίευση  lari Παρ Αυγ 26, 2011 2:48 pm

Εν ετει 2011 οι Ιταλοι εχουν αποκτησει μια πολυ καλη αξιοπιστια. Το οτι στα 1000 χοντα χαλανε τα 100 ενω στα ντουκατι χαλανε 100 στα 200 νομιζω ειναι λιγο ατοπο να το λες πλεον. Φτανει μ αυτη την καραμελα περι αξιοπιστιας για τα ιταλικα.

1 αυτο που ειπα για το streetfighter συγκεκριμενα μου το εχει πει φιλος-ιδιοκτητης αυτης της μηχανης και γνωστης αρκετα μεγαλος περι μοτοσυκλετας.

2 απο τη στιγμη που μπορει να γυρισει στο 22 ενα νορμαλακι γιαπωνεζικο χιλιαρι οσο και ενα ντουκατι με σουπερ ντουπερ αναρτησεις και φρενα και με δεδομενο οτι αυτα τα μηχανακια ειναι ναι μεν πιστας αλλα απευθυνονται σε κοινους θνητους (βλεπε εμενα) και με δεδομενο οτι δεν ειναι ετοιμα φτιαγμενα για το πρωταθλημα με το που βγουν απ τη βιτρινα, νομιζω οτι δικαιως εχουν τα περιφειακα που εχουν επανω.
Το λεω αυτο γιατι ειπες οτι οι ιαπωνες βαζουν μοτερ που ξυριζει αλλα σε αναρτησεις π.χ. βαζουν οτι τους εχει περισσεψει απ το βαραντερο.

3 To rsv4 σε παραπεμπω εδω δεν εχει ολινς ανα ρτησεις και κοστιζει 15450 η εκδοση factory τωρα κοστιζει 20400 και αυτη ειναι που εχει ολα τα καλουδια επανω.μπορεις να κανεις τη συγκριση και εδω
Για το cbr συγκεκριμενα ο σαρακακης αν δε κανω λαθος προτιμαει να μη στοκαρει τιποτα και η τιμη που εχει μου ειναι αγνωστη γιατι αν δεις και στο σαιτ της χοντα λεει Κ.Π.
Και τελος επειδη μιλαμε για ντουκους το 1198SP που εχει ολινς κλπ κλπ κοστιζει 26000. Νομιζω οτι αν καποιος θελει να κανει ενα γιαπωνεζικο τουμπανο πιο φθηνα θα του βγει Basketball
lari
lari

Δημοσίευση  lari Παρ Αυγ 26, 2011 2:57 pm

δε μ αφηνει ομως να βαλω λινκ
lari
lari

Δημοσίευση  cbridhs Σαβ Αυγ 27, 2011 7:47 am

Ποια καραμέλα ρε παιδιά????πλάκα κάνετε????RSV4r πρώτη παρουσίαση στην Ιταλία,από τα 30 μηχανάκια καινούρια τα 5 κόλλησαν από στρόφαλο,bmw 1000r 20,000 ευρώ μηχανάκι:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=107006&highlight=%EA%EF%EB%EB%E7%EC%E1+%EA%E9%ED%E7%F4%E7%F1%E1

Bmw F800gs το πιο ακριβό στην κατηγορία: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=117591&highlight=%EA%EF%EB%EB%E7%EC%E1+%EA%E9%ED%E7%F4%E7%F1%E1

http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=667236

να πω κι άλλα???Αυτά δεν έγιναν πριν χρόνια...φέτος έγιναν.....!!!!! Honda vs Ducati 759780 Honda vs Ducati 759780 Honda vs Ducati 759780
cbridhs
cbridhs
Admin

Δημοσίευση  foggi Σαβ Αυγ 27, 2011 9:00 am

θα με ανεβάσεις την πίεση εσυ πρωί πρωί πάλι. τα απρίλια είχαν μία παρτίδα μπιέλες με προβλημα και λύθηκε τέλος λέμε, απο κει και πέρα δεν έχουν βγάλει κανένα σοβαρό πρόβλημα
για τα ss1000RR δεν θα μπω σε λεπτομέριες, πρόκειται για ένα αγωνιστικό μοτέρ 20 άλογα πάνω απο το χόνδα (σκέψου ότι για να βγάλεις αυτά τα άλογα σε ένα ιάπωνα θέλεις πολύ χρήμα) το οποίο θέλει και την κατάλληλη μεταχείριση (ξέρω τουλάχιστον 2 αγωνιζόμενους που τα έχουν λιώσει και δεν έχουν κάνει κιχ), τώρα αν τα οδηγάνε μερικά ζώα που πουλήσαν το xt600( το οποίο το άλλαζαν λάδια κάθε πάσχα, το βαρούσανε κόφτες μόλις το βάζανε μπροστά κτλ) για να το πάρουν τότε ναι θα σπάσει, βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να υπάρχει κατασκευαστικό λάθος αλλα αυτά συμβαίνουν, και η bmw τα σπάει σαν αντιπροσωπία τους έδωσε καινούργιο μοτέρ και εξάτμιση δώρο.

και τα ιαπωνικά σπάνε φίλε βγάλτε τις παροπίδες
foggi
foggi

Δημοσίευση  cbridhs Σαβ Αυγ 27, 2011 10:20 am

ρε παιδί,δεν είπα ότι δε σπάνε,φυσικά και σπάνε,μηχανήματα είναι και χαλάνε,αλλά άλλο να σπάσει 1 vstrom στα 50.000 που πουλήθηκαν(και κάνει 7,000ευρώ)και άλλο 1 F800στα 1000 που κάνει kai 14000!!!!Αυτό λέω!!! Honda vs Ducati 343614 Honda vs Ducati 343614 Honda vs Ducati 343614 Honda vs Ducati 343614

υγ:μη με καταπιέζετε,'εχω ψυχολογικά προβλήματα!!!!
cbridhs
cbridhs
Admin

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης